Descoperă cafeaua săptămânii
Coș cumpărături
O cafea pe săptămână | Wisdom in a cup
457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-457,theme-bridge,woocommerce-no-js,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

ÎN MOD NORMAL

Am fi început povestea cu viziunea, misiune și alte teorii. Dar normalul a ajuns ambiguu, așa că îți propunem să vorbim despre cafea și de eterna noastră curiozitate pentru această artă. Da, o vedem o artă… transformarea complexă de la dezvoltarea plantei și boabelor de cafea, ajungând la asocierea cunoștintelor olfactive înainte de consum, până la textura și culoarea licoarei băute de majoritatea oamenilor, în fiecare dimineață. Dar cum o preparăm și cum o consumăm? Va rămâne rolul educativ WISDOM IN A CUP în această poveste fascinantă a cafelei.

WISDOM IN A CUP

E o rugăminte către tine, să-ți acorzi timp când bei cafea, să fii acolo în prezent, să gândești băutura, să te întrebi din ce colț exotic al pământului a ajuns la tine în ceașcă, la ce înălțime a crescut sau în cât timp s-a metamorfozat dintr-un fruct ca o cireașă până la un miros recunoscut de orice nas. Și pentru că e atât de complexă lumea cafelei am creat mijlocul să învățăm săptămânal lucruri noi, un mijloc digital zicem noi, eficient.

O cafea pe săptămână

 

Concept pentru curioșii care vor să afle cum reușește Panama să păstreze același gust al Geishei an de an, dar și pentru cei care vor să distingă diferența dintre Arabica și Robusta. Schimbăm cafeaua în fiecare nouă săptămână, scoatem la lumină proveniența produsului, cum a fost cules, procesat, sortat și ce-l face deosebit, împreună cu recomandările noastre pentru preparare, timp și cantități optime… exagerările n-au fost încă dovedite a fi bune.

Ne-am împrietenit

 

Cu cei mai buni Barista din lume, cu prăjitorii românești și ferme din locuri consacrate global pentru cafea și ți-o aducem acasă de pe alte continente. Așa că, pe lângă poveștile săptămânale educative, strângem zilnic comenzi și odată pe săptămână pregătim cafeaua despre care am vorbit, prăjind-o ‘Wise’, metoda special aleasă în funcție de soi.

O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ

Ți-o livrăm la birou sau acasă, boabe sau gata măcinată așa cum o prepari tu, să nu-ți lipsească în nici o săptămână cafea proaspăt prăjită. Am gândit această metodă pentru strictețea asupra prospețimii, modului de prăjire și de măcinare, știind că o cafea rară nepreparată corect poate deveni banală. Ție îți rămâne doar să înțelegi mai bine ce bei și să-ți răsfeți papilele simultan cu mintea. Noi vom fi aici să-ți reamintim de timp pentru tine, prin înțelepciunea într-o ceașcă.